Op de afdeling bij Noud van der Meij

Noud van der Meij is Junior Teamleider Dagelijks Onderhoud. Hij volgde de hbo opleiding Built Environment (bouwkunde) en werkt nu vijf maanden bij ons. Noud houdt zich bezig met projectbegeleiding, plannen en administratieve handelingen. Snel schakelen, communicatie en oplossingsgerichtheid zijn een belangrijk onderdeel in deze functie. Het snelle schakelen zet hij ook in tijdens het kickboksen wat hij graag doet.

 

Als Junior Teamleider Dagelijks Onderhoud (DO)..

“..werk ik op de afdeling reparatie onderhoud voor Eigen Haard. Hier doe ik onder andere badkamer, toilet en keuken renovaties in bewoonde staat. Voor deze opdrachten maak ik offertes, werkvoorbereidingen, planningen, tussentijdse controles tijdens uitvoering en opleveringen met bewoners en opdrachtgever. Daarnaast sta ik bijna iedere dag in contact met bewoners. Ook sta ik veel in contact met collega’s. Het team heeft dagelijks contact om zo efficiënt mogelijk de taken te verdelen en te sparren over problemen die spelen in ons werkgebied”.

 

Op een feestje leg ik mijn werk zo uit

“Ik werk bij een vastgoedonderhoudsbedrijf die in opdracht voor woningbouwcoöperaties het vastgoed in stand houd en/of verbeterd. Mijn functie is om als teamleider opdrachten die binnenkomen te verwerken en onze vakmensen en ketenpartners aan te sturen. Denk aan kleine reparaties zoals kitnaden vervangen in een badkamer of lekkagevlekken sausen nadat een lekkage is verholpen. Ook zijn er wat grotere opdrachten zoals het renoveren van badkamer, keukens en toiletten in bewoonde woningen”.

 

Als ik mijn werk niet zou doen..

“..zitten bewoners langer met problemen. Zoals lekkages, schimmel in de woning en moeten langer wachten op een badkamer, toilet en/of keukenrenovatie. Als het langer duurt om de problemen te verhelpen, zullen deze erger worden. Het doel van mijn functie is om problemen die bewoners ervaren zo snel mogelijk op te lossen. Het is belangrijk dat zij zo min mogelijk last ervaren van het probleem en dat dit op een zo goed mogelijke manier wordt gecoördineerd en gecommuniceerd”.

 

Flexibiliteit en mijn werk

“Mijn werktijden zijn van 07:00 tot 16:00 uur. Binnen deze werktijden ben ik vrij om mijn uren in te delen, zolang het werk maar zo snel en correct mogelijk wordt afgerond. Hierin probeer ik zo efficiënt mogelijk met mijn tijd om te gaan”.

 

Het allerleukste aan mijn rol als junior Teamleider DO

“Het werk is variërend, veel verschillende opdracht bonnen. Daarnaast vind ik het leuk dat ik niet alleen achter mijn bureau zit, maar ook naar projectlocaties mag. Daarnaast vind ik het leuk om in contact te staan met bewoners en de opdrachtgever, en de problemen die er zijn op te lossen. Wat ik minder leuk vind, is dat er veel opdrachten tegelijk lopen waardoor je veel balletjes moet hooghouden. Dit kan soms lastig zijn”.

 

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden…

“..zit ik in de werkgroep voor 4PS. Het nieuwe systeem waar wij in het nieuwe jaar mee gaan werken. De afdeling dagelijks onderhoud is hard aan de weg aan het timmeren om meer structuur in het werkproces te creëren, zodat wij meer controle krijgen. We verwachten dat 4PS hierbij gaat helpen. De kennis die ik heb opgedaan in de testperiode zal ik overdragen aan mijn collega’s. Als ik niet aan het werk ben, doe ik aan kickboksen. Daarnaast probeer ik mezelf altijd uit te dagen en doelen te stellen om mij op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Verder vind ik het leuk om met mijn vrienden naar feestjes te gaan en leuke activiteiten te ondernemen zoals karten, bowlen of bordspelletjes”.

 

Werken bij Van Wijk vastgoedonderhoud

“Van Wijk is een gezellig bedrijf waar altijd aan de weg wordt getimmerd om het werk nóg beter te doen. Daarnaast zorgt Van Wijk goed voor haar werknemers. Er heerst een gezellige sfeer en ik kan het goed vinden met mijn collega’s. Wat maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga. Het variërende werk is leuk en ik krijg de ruimte om mezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. Ik voel me heel erg thuis binnen Van Wijk. Daarnaast ben ik veel aan het leren en weet zeker dat ik dit door kan zetten de aankomende jaren. De kansen met het werk wat er ligt, zie ik in de toekomst veel kansen Van Wijk Vastgoedonderhoud”.

 

Ook zin in een mooie toekomst bij Van Wijk vastgoedonderhoud? Bekijk onze vacatures.