Van Wijkers, onze mensen.

We hebben meer dan 90 jaar ervaring in totaalonderhoud van vastgoed. Klanten waarderen ons omdat we échte vakmensen zijn. Wij geven doordacht advies en gaan op een fijne manier om met bewoners en gebruikers van het vastgoed. Dit doen wij ook met onze eigen mensen. Lange dienstverbanden komen regelmatig voor, zo was er pas een collega 50 jaar in dienst! Binnen Van Wijk vind je dus niet alleen jarenlange ervaring, maar ook collega’s die het fijn vinden om hier te werken. Er hangt hier echt het gevoel van een familiebedrijf. Dat kunnen de mensen binnen Van Wijk zelf het best vertellen. Daarom laten we onze “Van Wijkers” aan het woord.

Op de afdeling bij Anneke de Reus

Anneke de Reus werkt sinds oktober 2022 bij Van Wijk vastgoedonderhoud. Hiervoor heeft zij zestien jaar gewerkt als gastvrouw/telefoniste. Ze zocht meer verdieping en wilde meer betekenen voor de beller. Niet alleen het verhaal aanhoren en doorverbinden, maar echt een oplossing vinden en regelen dat dit ook écht wordt opgelost. Dat heeft ze gevonden binnen Van Wijk als binnendienst medewerker dagelijks onderhoud / medewerker KCC.

Lees meer over de afdeling van Anneke de Reus.

Op de afdeling bij Noud van der Meij

Noud van der Meij is Junior Teamleider Dagelijks Onderhoud. Hij volgde de opleiding HBO Built Environment (bouwkunde) en werkt nu vijf maanden bij ons. Noud houdt zich bezig met projectbegeleiding, plannen en administratieve handelingen. Snel schakelen, communicatie en oplossingsgerichtheid, zijn een belangrijk onderdeel in deze functie. Het snelle schakelen is ook goed van toepassing tijdens het kickboksen wat hij graag doet.

Lees meer over de afdeling van Noud van der Meij

Op de afdeling bij Jeffry Vink

Jeffry is bijna zeven jaar werkzaam bij Van Wijk. Hij startte op het mbo met de opleiding aspirant schilder, hij vervolgde zijn opleiding als gezel en deed nog de mbo-4 opleiding kader en onderneming. In zijn opleidingen maakte hij stappen én binnen Van Wijk. Begonnen als teamleider op de bouwplaats en inmiddels al vier jaar calculator.

Lees meer over de afdeling van Jeffry Vink

Op de bouwplaats bij Edwin van den Velden

Edwin van den Velden is uitvoerder bij Van Wijk vastgoedonderhoud. Hij is vader van een zoon van 14 jaar, Lucas en woont in Weesp. Hier woont hij samen met zijn vrouw waar hij al 10 jaar mee samen is. Toevallig ook een collega binnen Van Wijk. Vijf jaar geleden begon Edwin via detachering bij ons en na 1,5 jaar werd hij door ons overgenomen. Hij startte als assistent uitvoerder onder collega Richard Renkema en is nu sinds een jaar uitvoerder. In september rondde hij zijn mbo niveau 4 opleiding af voor technisch beheer en onderhoud.

Lees meer over de bouwplaats van Edwin

Op de afdeling bij Erwin Schut

Erwin Schut is sinds augustus 2018 werkzaam bij Van Wijk vastgoedonderhoud. En sinds 2021 planvoorbereider. Daarvoor heeft hij 14,5 jaar gewerkt bij een woningcorporatie. Hij weet dus wat de klant wil, verwacht en denkt. Als planvoorbereider behoud je het overzicht van meerdere projecten vóórdat deze  in de uitvoering gaan. Je stuurt bedrijven aan, zorgt dat alle rapportages binnen zijn en maakt conclusies op om vervolgens een plan te schrijven. Jij of de calculator maakt de calculatie van het project en zet dit door naar de klant. Als de klant akkoord gaat, draag je de opdracht over aan de uitvoering.

Lees meer over de afdeling van Erwin Schut