STUDENTEN NIMETO AAN HET WERK AAN OUDEZIJDS 100

Wij waren blij een fantastisch leerobject te kunnen bieden aan de volgende generatie in ons vak. Het prachtige monumentale pand van de stichting Oudezijds 100 was ruim toe aan een uitgebreide schilderbeurt. Voor de studenten aan de opleiding Specialist Restauratie en Decoratie (Nimeto) een mooie uitdaging; ze kwamen van alles tegen. Van houtrot tot letteren. Onder leiding van derdejaars studenten en hulp van onze timmerlieden en praktijkopleider hebben ze de klus geklaard! Bedankt meiden en veel succes in jullie verdere loopbaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de derdejaars die het project hebben geleid.

Van Wijk is erkend leerbedrijf in de volgende sectoren:

  • Afbouw, hout en onderhoud
  • Bouw en infra
  • Entree
  • Handel, mode, ondernemerschap
  • VMBO Leerwerktraject/Boris

Wil jij schilder of timmerman worden in een BBL 2 of 3 leertraject, neem dan contact met ons op. Je kunt mailen naar of bellen naar 088-9995000. Vraag naar Suzanne Speijers, zij kan je er alles over vertellen.

Opleidingsplan Dagelijks Onderhoud

Van Wijk komt graag bij de mensen thuis. Maar we moeten het niet overdrijven! Daarom leiden we onze vakmannen op tot allrounders. De meest voorkomende reparaties op het gebied van loodgieter, elektra, timmerwerk en tegelzetten worden uitgevoerd door één vakman/vrouw. Heb je interesse om bij ons te werken en allrounder te worden in de bouw? Je bent van harte welkom!

Stageplekken bij Van Wijk

Bij Van Wijk leiden we je graag op. Bekijk het filmpje van Monica hieronder.