Bouw een fijn team op waarmee alle klussen tot een goed eind komen!

Teamleider Dagelijks Onderhoud

Jouw hoofdtaak in deze functie is het coördineren van de service- en mutatieopdrachten zodat deze efficiënt en correct worden uitgevoerd en het coachen en begeleiden van jouw team.

Stel direct een vraag

Alex Föderl
bedrijfsleider dagelijks onderhoud

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Heb je een persoonlijke missie om het kwaliteitsbesef te verhogen en inspecties te professionaliseren? Dan verwelkomen wij jou met open armen!

Bouwkundig inspecteur

Wij zijn op zoek naar een ervaren, praktisch ingestelde collega, die verantwoordelijk is voor de bouwkundige inspecties en opnames van planmatig- en groot onderhoud alsmede verduurzaming. Aan de hand van de inspectieresultaten adviseer je over de benodigde herstelmaatregelen en kun je ook alternatieven aandragen. Tenslotte werk je aan je eigen missie: het verhogen van het kwaliteitsbesef en de professionalisering van de inspecties.

Stel direct een vraag

Bas Hendrickx
hoofd bedrijfsbureau

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Zoek jij een commerciële baan in het vastgoed waar techniek een grote rol speelt? Misschien is dìt ‘m!

Planontwikkelaar Groot Onderhoud en verduurzaming

Van Wijk Vastgoedonderhoud is op zoek naar een ervaren planontwikkelaar die met zijn/haar team zorgt voor het uitwerken van groot onderhoud- en verduurzamingsprojecten. De samenstelling van jouw team varieert en bestaat uit een planvoorbereider, calculator, inspecteur, ketenpartners en externe adviseurs. Als spin in ‘t web bewaak je de voortgang, engineering en financiële haalbaarheid van jouw projecten. Je staat in nauw contact met de klant en je bent in staat jouw plannen en de risico’s inhoudelijk toe te lichten. Daarbij heb je oog voor de eisen en wensen van externe betrokkenen (bijvoorbeeld welstand) en eindgebruikers.

Stel direct een vraag

Bas Hendrickx
hoofd bedrijfsbureau

Sollicitatieproces

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Ben jij cijfermatig goed onderlegd, bouwkundig sterk en vind je het leuk om (complexe) projecten uit te rekenen? Ben je daarnaast ook initiatiefrijk, flexibel en hou je van afwisseling? Dan is de functie van calculator misschien iets voor jou!

Calculator

Van Wijk Vastgoedonderhoud is op zoek naar een bouwkundig calculator voor onderhoud en renovatie van bestaande woningbouw. Jouw kracht als calculator zit ‘m in een superscherpe prijsvorming en objectieve kostenindicatie. Daarnaast heb je kennis van vastgoedonderhoud en kom je met een volledig, realistisch en haalbaar voorstel aan de klant. Hoe complex het project ook is, jij maakt een overzichtelijke risicoanalyse en kijkt mee hoe we de prijs nog scherper kunnen neerzetten.

Stel direct een vraag

Bas Hendrickx
hoofd bedrijfsbureau

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

De afdeling Dagelijks Onderhoud (DO) houdt zich bezig met het verzorgen van service-onderhoud en mutatie werkzaamheden voor grote(re) woningcorporaties en VvE’s (verenigingen van eigenaren).

Voor zowel de vestiging Zeist als Amsterdam zijn wij op zoek naar een allround vakman/onderhoudstimmerman.

In deze functie ben je allround inzetbaar en voer je zelfstandig alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden (zoals timmer-, schilder-, loodgieter- of elektra werkzaamheden) uit waarbij het mogelijk is dat het werk zich afspeelt in de privésfeer van bewoners. Tevens voer je mutatiewerkzaamheden uit in lege woningen. Je werkt namens onze opdrachtgevers (veelal woningcorporaties). Je voelt je verantwoordelijk voor de oplossing, het gedane werk en de tevredenheid van de bewoner/opdrachtgever.

Als je graag met je handen werkt, dan is deze functie misschien iets voor jou!

Allround vakman/onderhoudstimmerman

De afdeling Dagelijks Onderhoud (DO) houdt zich bezig met het verzorgen van service-onderhoud en mutatie werkzaamheden voor grote(re) woningcorporaties en VvE’s (verenigingen van eigenaren). Voor zowel de vestiging Zeist als de vestiging Amsterdam zijn wij op zoek naar een allround vakman/onderhoudstimmerman.

In deze functie ben je allround inzetbaar en voer je zelfstandig alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden (zoals timmer-, schilder-, loodgieter- of elektra werkzaamheden) uit, waarbij het mogelijk is dat het werk zich afspeelt in de privésfeer van bewoners. Tevens doe je mutatiewerkzaamheden in lege woningen. Je werkt namens onze opdrachtgevers (veelal woningcorporaties). Je voelt je verantwoordelijk voor de oplossing, het gedane werk en de tevredenheid van de bewoner/opdrachtgever.

Stel direct een vraag

Alex Föderl
bedrijfsleider dagelijks onderhoud

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben misschien op dit moment geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons je CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben wij op dit moment misschien geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons jouw CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel direct een vraag

Suzanne Speijers
HR adviseur