Bouw een fijn team op waarmee alle klussen tot een goed eind komen!

Teamleider Dagelijks Onderhoud

Doel van de functie

Zorgen voor een goede coördinatie van service- en reparatieopdrachten. En je buitendienstteam van betrokken vakmensen motiveren om het geplande onderhoud tijdig en met de gewenste kwaliteit uit te voeren. Die mooie taak wacht jou bij Van Wijk Vastgoedonderhoud als teamleider dagelijks onderhoud voor de regio Amsterdam. Zo help jij prettig wonen mogelijk te maken voor iedereen.

Wat ga je doen?

Jij stuurt de allround professionals aan die het dagelijks onderhoud uitvoeren aan de huurwoningen van woningcorporaties. En je coördineert de opdrachten die externe partijen als onderaannemer voor ons uitvoeren. Je bent onze ogen en oren voor de onderwerpen die bij woningcorporaties spelen en denkt actief mee over de beste manier om hun én ons beleid naar de praktijk te vertalen. Aan de ene kant heb je dus veel contact met onze opdrachtgevers over manieren om de tevredenheid van huurders te optimaliseren. Aan de andere kant ben je nauw betrokken bij de uitvoering door onze vakmensen, die je coacht, begeleidt en beoordeelt.

Dit zijn je werkzaamheden

 • Je coördineert de zorgvuldige uitvoering van service- en reparatiewerk door je team en externe partijen.
 • Je ziet toe op de kwaliteit, planning en financiële afwikkeling van opdrachten.
 • Je bewaakt de kpi’s van Van Wijk en onze opdrachtgevers rondom service- en mutatieonderhoud.
 • Je bevordert de ontwikkeling van je team en houdt plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken.
 • Je rapporteert over de voortgang van je eigen werkzaamheden en die van je team aan de uitvoerder dagelijks onderhoud.

Wie zijn jouw collega’s?

Op de afdeling Dagelijks Onderhoud werken we met 28 collega’s, verdeeld over drie locaties. Binnen deze afdeling stuur jij een buitendienstteam aan van 8 medewerkers voor de regio Amsterdam. We vormen een hecht en enthousiast team, waarin iedereen iets over heeft voor de ander en betrokken is bij elkaar. Moet er aan het eind van de werkdag nog iets afgerond worden? Dan zetten we daar samen de schouders onder voordat we naar huis gaan. Als afdeling zetten we ons in voor een goede kwaliteit van het vastgoedonderhoud en mooie bedrijfsresultaten door een goede dienstverlening aan onze klanten en huurders. Daarbij zijn we continu alert op kansen om efficiënter en effectiever te werken en juichen we het delen van goede ideeën en het verkennen van nieuwe wegen van harte toe.

Dit ben jij

Jij vindt het leuk om de helft van je tijd op pad te zijn. In gesprekken met huurders en opdrachtgevers en bij het instrueren en controleren van je eigen teamleden communiceer je helder en daadkrachtig en verplaats je je vlot in hun situatie. Daarbij stel je je op als een positieve teamplayer, kun je omgaan met weerstand en draag je met je eigen kennis en organisatietalent bij aan een optimale uitvoering van het dagelijks onderhoud. Kansen om je te ontwikkelen grijp je ook graag aan, bijvoorbeeld door het volgen van (interne) trainingen.

Zin in een mooie toekomst als teamleider dagelijks onderhoud? Solliciteer direct!

Stuur je cv en motivatie naar werkbij@werkenbijvanwijkvgo.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel dan met onze HR-afdeling:  088 ‑ 999 5126.

Stel direct een vraag

Dorien Westland
HR Business Partner

De Manager Bedrijfsbureau heeft een brede verantwoordelijkheid, van het zorgen voor planning en coördinatie van projecten, borgen van de kwaliteit en het prijsniveau van uitgaande begrotingen tot procesverbetering binnen het bedrijfsbureau

Vind jij het leuk om in de bouw / vastgoedonderhoud te werken en bij te dragen aan betaalbare, duurzame en goed onderhouden woningen voor mensen met bescheiden inkomens?

Doel van de functie

Als Manager Bedrijfsbureau ben je actief aan de voorkant van onze organisatie en verantwoordelijk voor het effectief coördineren en uitvoeren van alle taken van het bedrijfsbureau. Je speelt een cruciale rol in het tijdig opleveren van begrotingen en onderhoud- en verduurzaming plannen. De focus ligt hierbij op het Planmatig Onderhoud (volgens RGS methodiek) en lichte verduurzaming opgaves van onze klanten.
Je waarborgt een efficiënte inzet van jouw team (8p). Verder ben je soms zelf in de lead bij onderhoudsplannen voor grotere projecten en ben je met het bedrijfsbureau nauw verbonden met de klantteams.

 

Wat ga je doen

 • Leidinggeven: Aansturen, motiveren en ontwikkelen van het team van calculators, inspecteurs en planvoorbereiders binnen het bedrijfsbureau. Daarbij realiseer je ook een optimale aansluiting bij de diverse klantteams. Je rapporteert aan de Commercieel directeur.
 • Coördinatie/planning: Zorgen voor een effectieve planning en coördinatie van onze meerjaren onderhoudscontracten in nauwe samenwerking met de klanteigenaren. Het toewijzen van middelen (resourceplanning), het bewaken van de voortgang en het waarborgen van de tijdige oplevering.
 • Begrotingen: Bewaken van de kwaliteit en volledigheid van uit te brengen aanbiedingen en toezien op de juiste toepassing van gemaakte interne- en externe prijsafspraken. Het beoordelen en goedkeuren van begrotingen en/of het faciliteren hiervan. Hiervoor zet je naast je eigen team, ook collega’s in van de afdeling Productie als klankbord.
 • Budgetbeheer: Het opstellen en beheren van het budget van het bedrijfsbureau, inclusief het bewaken van de kosten en waar nodig het nemen van passende maatregelen.
 • Procesoptimalisatie: Identificeren van mogelijkheden voor procesverbetering binnen het bedrijfsbureau en het implementeren van efficiëntere werkmethoden en ICT hulpmiddelen.
 • Communicatie: Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe belanghebbenden, waaronder de klanteigenaren (klantteams) en onze vaste ketenpartners.
 • Rapportage: In nauwe samenwerking met de Manager Finance & Control het voorbereiden van rapporten en analyses voor het MT. Mede aanjager en bewaker van structureel CRM gebruik.

Dit ben jij!

 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden;
 • In staat om van verschillende individuen met verschillende achtergronden een collectief te maken;
 • Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden;
 • Kennis van RGS (Resultaat Gericht Samenwerken) en relevante regelgeving op het gebied van vastgoedonderhoud;
 • Bekendheid met software en tools die worden gebruikt in de bouw- en vastgoedsector, zoals Ibis-Trad, projectmanagementsoftware, CRM en ERP-systemen;
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: klantgericht, gedreven, duurzaam, samenwerken.

Wie zijn jouw collega’s?

Jij beweegt je door onze hele organisatie. Je hebt veel contact met je team, de klanteigenaren, productie en vaste ketenpartners. Met hen spar je over de juiste aanpak. Los van met wie je samenwerkt, hangt in ons hele bedrijf de sfeer van een familiebedrijf. De lijnen zijn kort en ook buiten het werk komen we regelmatig samen, bijvoorbeeld voor een barbecue of een dartstoernooi, uiteraard geheel vrijblijvend. En waar en wanneer je werkt? Daarin ben je flexibel. Zo is deels vanuit huis werken mogelijk. Ook is er altijd plek voor je op onze goed bereikbare kantoren in De Meern bij Utrecht of in Amsterdam-Zuidoost.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Stel direct een vraag

Martijn Keppel
Commercieel Directeur

Vanuit De Meern of Amsterdam zorg jij dat we goed voorbereid onderhoud aan verschillende wooncomplexen uitvoeren en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Een uitdagende, toekomstgerichte rol bij Van Wijk Vastgoedonderhoud, waarin je als planvoorbereider de regie pakt en ondersteuning krijgt van collega’s met jaren ervaring. Fulltime of voor bijvoorbeeld vier dagen per week, met een vast contract en een auto van de zaak.

Een uitdagende, toekomstgerichte rol waarbij je kunt bouwen op 90 jaar ervaring; zo kun je jouw baan als planvoorbereider bij Van Wijk Vastgoedonderhoud het beste omschrijven.

Planvoorbereider vastgoedonderhoud

Vanuit De Meern of Amsterdam zorg jij dat we goed voorbereid onderhoud aan verschillende wooncomplexen uitvoeren en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Een uitdagende, toekomstgerichte rol bij Van Wijk Vastgoedonderhoud, waarin je als planvoorbereider de regie pakt en ondersteuning krijgt van collega’s met jaren ervaring. Fulltime of voor bijvoorbeeld vier dagen per week, met een vast contract en een auto van de zaak.

Wat ga je doen?
Vanaf de initiatiefase ben je betrokken bij opdrachten van vooral woningcorporaties en andere professionele vastgoedeigenaren. Jij zorgt, samen met je collega’s, voor de uitwerking van de plannen die aan de basis staan van efficiënte onderhoudsprojecten. Variërend van regulier planmatig onderhoud tot verduurzaming. Van het ophalen van de klantvraag tot het uitwerken van een plan dat klaar is voor de uitvoering: jij initieert, stuurt aan en bewaakt het hele proces.

Je werkt in vaste klantteams voor maximaal drie klanten met wie je veel contact hebt. Dat betekent dat je de opdrachtgever goed leert kennen. Je bouwt aan een goed plan voor onderhoud, maar vooral ook aan een duurzame relatie met jouw opdrachtgevers. Om wat voor samenwerkingen het gaat? Denk aan bijv. de woningcorporaties Stadgenoot, Eigen Haard, Woongoed Zeist en Woonstad Rotterdam.

Wie zijn jouw collega’s?
Veel van je collega’s werken al lang voor Van Wijk Vastgoedonderhoud. De sfeer? Hier hangt het gevoel van een familiebedrijf. De lijnen zijn kort en ook buiten het werk komen we regelmatig samen, bijvoorbeeld voor een barbecue of een darttoernooi. In je klantteam werk je – afhankelijk van de grootte en complexiteit van de projecten – veel samen met onder meer de calculator, de planontwikkelaar én de opdrachtgever.

Dit ben jij
Jij spreekt de taal van klanten in de vastgoed- en onderhoudssector en kunt de vraag achter de vraag achterhalen. Dat doe je door je richting de klant als gelijkwaardige en deskundige gesprekspartner op te stellen. Je denkt oplossingsgericht, werkt zorgvuldig en gestructureerd, en kunt goed plannen en organiseren. Ook heb je een goed cijfermatig inzicht.

Wat jouw baan bij Van Wijk Vastgoedonderhoud zo interessant maakt? Je stapt op het juiste moment in. We hebben een stevige groeiambitie, jouw ideeën over de invulling zijn zeer welkom. Tegelijkertijd maken we werk van jouw groei, op een manier die bij je past. En kun je rekenen op de kennis en ervaring van je collega’s.

Voldoe je nog niet aan alle eisen, maar denk je dat de baan van planvoorbereider bij Van Wijk Vastgoedonderhoud echt iets voor jou is? Ook dan nodigen we je uit om te reageren.

Stel direct een vraag

Dorien Westland
HR Business Partner

Bouw een fijn team op waarmee alle klussen tot een goed eind komen!

Teamleider Dagelijks Onderhoud

Doel van de functie

Zorgen voor een goede coördinatie van service- en reparatieopdrachten. En je buitendienstteam van betrokken vakmensen motiveren om het geplande onderhoud tijdig en met de gewenste kwaliteit uit te voeren. Die mooie taak wacht jou bij Van Wijk Vastgoedonderhoud als teamleider dagelijks onderhoud voor de regio Amsterdam. Zo help jij prettig wonen mogelijk te maken voor iedereen.

Wat ga je doen?

Jij stuurt de allround professionals aan die het dagelijks onderhoud uitvoeren aan de huurwoningen van woningcorporaties. En je coördineert de opdrachten die externe partijen als onderaannemer voor ons uitvoeren. Je bent onze ogen en oren voor de onderwerpen die bij woningcorporaties spelen en denkt actief mee over de beste manier om hun én ons beleid naar de praktijk te vertalen. Aan de ene kant heb je dus veel contact met onze opdrachtgevers over manieren om de tevredenheid van huurders te optimaliseren. Aan de andere kant ben je nauw betrokken bij de uitvoering door onze vakmensen, die je coacht, begeleidt en beoordeelt.

Dit zijn je werkzaamheden

 • Je coördineert de zorgvuldige uitvoering van service- en reparatiewerk door je team en externe partijen.
 • Je ziet toe op de kwaliteit, planning en financiële afwikkeling van opdrachten.
 • Je bewaakt de kpi’s van Van Wijk en onze opdrachtgevers rondom service- en mutatieonderhoud.
 • Je bevordert de ontwikkeling van je team en houdt plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken.
 • Je rapporteert over de voortgang van je eigen werkzaamheden en die van je team aan de uitvoerder dagelijks onderhoud.

Wie zijn jouw collega’s?

Op de afdeling Dagelijks Onderhoud werken we met 28 collega’s, verdeeld over drie locaties. Binnen deze afdeling stuur jij een buitendienstteam aan van 8 medewerkers voor de regio Amsterdam. We vormen een hecht en enthousiast team, waarin iedereen iets over heeft voor de ander en betrokken is bij elkaar. Moet er aan het eind van de werkdag nog iets afgerond worden? Dan zetten we daar samen de schouders onder voordat we naar huis gaan. Als afdeling zetten we ons in voor een goede kwaliteit van het vastgoedonderhoud en mooie bedrijfsresultaten door een goede dienstverlening aan onze klanten en huurders. Daarbij zijn we continu alert op kansen om efficiënter en effectiever te werken en juichen we het delen van goede ideeën en het verkennen van nieuwe wegen van harte toe.

Dit ben jij

Jij vindt het leuk om de helft van je tijd op pad te zijn. In gesprekken met huurders en opdrachtgevers en bij het instrueren en controleren van je eigen teamleden communiceer je helder en daadkrachtig en verplaats je je vlot in hun situatie. Daarbij stel je je op als een positieve teamplayer, kun je omgaan met weerstand en draag je met je eigen kennis en organisatietalent bij aan een optimale uitvoering van het dagelijks onderhoud. Kansen om je te ontwikkelen grijp je ook graag aan, bijvoorbeeld door het volgen van (interne) trainingen.

Zin in een mooie toekomst als teamleider dagelijks onderhoud? Solliciteer direct!

Stuur je cv en motivatie naar werkbij@werkenbijvanwijkvgo.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel dan met onze HR-afdeling:  088 ‑ 999 5126.

Stel direct een vraag

Dorien Westland
HR Business Partner

Ben jij cijfermatig goed onderlegd, bouwkundig sterk en vind je het leuk om (complexe) projecten uit te rekenen? Ben je daarnaast ook initiatiefrijk, flexibel en hou je van afwisseling? Dan is de functie van calculator misschien iets voor jou!

Calculator

Van Wijk Vastgoedonderhoud is op zoek naar een bouwkundig calculator voor onderhoud en renovatie van bestaande woningbouw. Jouw kracht als calculator zit ‘m in een superscherpe prijsvorming en objectieve kostenindicatie. Daarnaast heb je kennis van vastgoedonderhoud en kom je met een volledig, realistisch en haalbaar voorstel aan de klant. Hoe complex het project ook is, jij maakt een overzichtelijke risicoanalyse en kijkt mee hoe we de prijs nog scherper kunnen neerzetten.

Stel direct een vraag

Dorien Westland
HR Business Partner

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Ben jij die projectleider die het een uitdaging vindt om, samen met jouw team, projecten te realiseren en succesvol af te ronden? Dan zoeken wij jou!

Projectleider

Je bent, samen met een team van medewerkers en ketenpartners, verantwoordelijk voor de realisatie van onze projecten. Het coachen en faciliteren van jouw team, een hoge kwaliteit van het werk, tevreden klanten en winstgevende projecten zijn je belangrijkste doelstellingen. Je houdt overzicht, zorgt dat de faciliteiten voor je team zijn georganiseerd en je biedt ondersteuning waar nodig.

Stel direct een vraag

Admir Jajetovic
bedrijfsleider productiebedrijf projecten

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben misschien op dit moment geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons je CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben wij op dit moment misschien geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons jouw CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel direct een vraag

Dorien Westland
HR Business Partner