Je bent een échte vakman. Je voert zelfstandig en efficiënt schilderwerkzaamheden en aanverwante werkzaamheden uit.

Schilder Planmatig Onderhoud

Doel van de functie

Als schilder planmatig onderhoud voer je zelfstandig en efficiënt schilderwerkzaamheden en aanverwante werkzaamheden uit. Dit doe je volgens de geldende eisen of eventueel beschikbaar bestek, tekening en/of werkomschrijving.

Dit doe je bij Van Wijk

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van verschillende schildertechnische werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor de aanvoer en afvoer van eigen materialen en het laten verwerken van afval en ongebruikt materiaal. Hierbij houd je rekening met het milieu en duurzaamheidsvoorschriften. Veiligheid staat altijd voorop. Niet alleen jouw eigen veiligheid, maar ook die van collega’s. Er wordt dan ook verwacht dat je bij onverantwoord gedrag en onveilig gebruik van pbm’s, elkaar aanspreekt. Dit wordt doorgegeven aan de leidinggevende of bedrijfsleiding. Als vakman maak je deel uit van een ploeg en werk je samen aan een project. Daarmee ben je ook mede verantwoordelijk voor het plezier wat wordt beleefd op het werk. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor bewoners en opdrachtgevers. Je bent dus verantwoordelijk voor de uitstraling van ons bedrijf. Vragen die je zelf niet kunt beantwoorden, speel je door naar de direct leidinggevende.

Jouw werk als Schilder Planmatig Onderhoud in hoofdlijnen:

  • Het voorbehandelen van ondergrond, aanbrengen van grond en hechtlagen en de afwerking.
  • Kleine houtrotreparaties, muur of betonreparaties, kitwerkzaamheden, impregneren, hoge druk reiniging en het verrichten van spuitwerkzaamheden.
  • Urenregistratie en het invullen van alle gevraagde formulieren. Dit is projectafhankelijk.
  • De uitstraling van de bouwplaats en keet. In groepsverband zorgen jullie dat de werkomgeving schoon is.
  • Aandragen van verbetervoorstellen met betrekking tot de werkmethode en -omstandigheden.
  • Tijdig aanvragen vervanging van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en overige PBM’s.

Dit neem je mee naar Van Wijk

Je bent een vakman. Bij het starten van de werkzaamheden krijg je werkopdrachten van jouw direct leidinggevende, waarna je deze zelfstandig uitvoert. Het gebruik van middelen en tijd weet je zelf goed in te schatten. Als schilder planmatig onderhoud ga je zorgvuldig om met gereedschap en het onderhoud hiervan, machines, klimmateriaal en bedrijfskleding. Je houdt je aan de binnen de vestigingen geldende werktijden en werkt (verplicht) mee aan veiligheidsonderricht georganiseerd door het bedrijf.

Werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud betekent:

Meer dan 90 jaar ervaring in totaalonderhoud van vastgoed. Klanten waarderen ons omdat we échte vakmensen zijn. Wij geven doordacht advies en gaan op een fijne manier om met bewoners en gebruikers van het vastgoed. Dit doen wij ook met onze eigen mensen. Lange dienstverbanden komen regelmatig voor. Zo hebben we onlangs afscheid genomen van een collega na 50 jaar dienstverband! Binnen Van Wijk vind je dus niet alleen jarenlange ervaring, maar ook collega’s die het fijn vinden om hier te werken. Er hangt hier echt het gevoel van een familiebedrijf. Benieuwd naar jouw collega’s? Lees hier de verhalen van onze Van Wijkers.

Zin in een mooie toekomst als Schilder Planmatig Onderhoud? Solliciteer direct!

Stuur je cv en motivatie naar werkenbij@vanwijkvgo.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel dan met onze HR-afdeling:  088 ‑ 999 5126.

 

Stel direct een vraag

Suzanne Speijers
HR adviseur

Vanuit De Meern of Amsterdam zorg jij dat we goed voorbereid onderhoud aan verschillende wooncomplexen uitvoeren en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Een uitdagende, toekomstgerichte rol bij Van Wijk Vastgoedonderhoud, waarin je als planvoorbereider de regie pakt en ondersteuning krijgt van collega’s met jaren ervaring. Fulltime of voor bijvoorbeeld vier dagen per week, met een vast contract en een auto van de zaak.

Een uitdagende, toekomstgerichte rol waarbij je kunt bouwen op 90 jaar ervaring; zo kun je jouw baan als planvoorbereider bij Van Wijk Vastgoedonderhoud het beste omschrijven.

Planvoorbereider

Vanuit De Meern of Amsterdam zorg jij dat we goed voorbereid onderhoud aan verschillende wooncomplexen uitvoeren en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Een uitdagende, toekomstgerichte rol bij Van Wijk Vastgoedonderhoud, waarin je als planvoorbereider de regie pakt en ondersteuning krijgt van collega’s met jaren ervaring. Fulltime of voor bijvoorbeeld vier dagen per week, met een vast contract en een auto van de zaak.

Wat ga je doen?
Vanaf de initiatiefase ben je betrokken bij opdrachten van vooral woningcorporaties en andere professionele vastgoedeigenaren. Jij zorgt, samen met je collega’s, voor de uitwerking van de plannen die aan de basis staan van efficiënte onderhoudsprojecten. Variërend van regulier planmatig onderhoud tot verduurzaming. Van het ophalen van de klantvraag tot het uitwerken van een plan dat klaar is voor de uitvoering: jij initieert, stuurt aan en bewaakt het hele proces.

Je werkt in vaste klantteams voor maximaal drie klanten met wie je veel contact hebt. Dat betekent dat je de opdrachtgever goed leert kennen. Je bouwt aan een goed plan voor onderhoud, maar vooral ook aan een duurzame relatie met jouw opdrachtgevers. Om wat voor samenwerkingen het gaat? Denk aan bijv. de woningcorporaties Stadgenoot, Eigen Haard, Woongoed Zeist en Woonstad Rotterdam.

Wie zijn jouw collega’s?
Veel van je collega’s werken al lang voor Van Wijk Vastgoedonderhoud. De sfeer? Hier hangt het gevoel van een familiebedrijf. De lijnen zijn kort en ook buiten het werk komen we regelmatig samen, bijvoorbeeld voor een barbecue of een darttoernooi. In je klantteam werk je – afhankelijk van de grootte en complexiteit van de projecten – veel samen met onder meer de calculator, de planontwikkelaar én de opdrachtgever.

Dit ben jij
Jij spreekt de taal van klanten in de vastgoed- en onderhoudssector en kunt de vraag achter de vraag achterhalen. Dat doe je door je richting de klant als gelijkwaardige en deskundige gesprekspartner op te stellen. Je denkt oplossingsgericht, werkt zorgvuldig en gestructureerd, en kunt goed plannen en organiseren. Ook heb je een goed cijfermatig inzicht.

Wat jouw baan bij Van Wijk Vastgoedonderhoud zo interessant maakt? Je stapt op het juiste moment in. We hebben een stevige groeiambitie, jouw ideeën over de invulling zijn zeer welkom. Tegelijkertijd maken we werk van jouw groei, op een manier die bij je past. En kun je rekenen op de kennis en ervaring van je collega’s.

Voldoe je nog niet aan alle eisen, maar denk je dat de baan van planvoorbereider bij Van Wijk Vastgoedonderhoud echt iets voor jou is? Ook dan nodigen we je uit om te reageren.

Meer weten over deze rol binnen Van Wijk? Planvoorbereider Erwin Schut vertelt je hier meer over.

Stel direct een vraag

Jochem Leeuwerke
HR manager

Ben jij cijfermatig goed onderlegd, bouwkundig sterk en vind je het leuk om (complexe) projecten uit te rekenen? Ben je daarnaast ook initiatiefrijk, flexibel en hou je van afwisseling? Dan is de functie van calculator misschien iets voor jou!

Calculator

Van Wijk Vastgoedonderhoud is op zoek naar een bouwkundig calculator voor onderhoud en renovatie van bestaande woningbouw. Jouw kracht als calculator zit ‘m in een superscherpe prijsvorming en objectieve kostenindicatie. Daarnaast heb je kennis van vastgoedonderhoud en kom je met een volledig, realistisch en haalbaar voorstel aan de klant. Hoe complex het project ook is, jij maakt een overzichtelijke risicoanalyse en kijkt mee hoe we de prijs nog scherper kunnen neerzetten.

Meer weten over deze rol binnen Van Wijk? Calculator Jeffry Vink vertelt je hier meer over.

Stel direct een vraag

Jochem Leeuwerke
HR manager

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben misschien op dit moment geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons je CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben wij op dit moment misschien geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons jouw CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel direct een vraag

Suzanne Speijers
HR adviseur