Zoek je een zelfstandige, administratieve functie en wil je jouw kennis en kunde inbrengen bij een afdeling die volop in beweging is? Reageer dan snel.

Binnendienst medewerker Dagelijks Onderhoud

De afdeling Dagelijks Onderhoud (DO) houdt zich bezig met het verzorgen van service-onderhoud en mutatie werkzaamheden voor grote(re) woningcorporaties en VvE’s (verenigingen van eigenaren).

Als binnendienst medewerker coördineer je de dagelijkse serviceverzoeken en plan je deze in bij collega’s en onderaannemers. Voor jou is het elke dag de uitdaging om alle serviceverzoeken zo efficiënt mogelijk in te delen en zo veel mogelijk mensen te helpen. Ook zorg je voor de administratieve afhandeling hiervan en doe je de facturatie. Je speelt een actieve rol in de optimalisatie van de werkprocessen van de afdeling.

Stel direct een vraag

Alex Föderl
bedrijfsleider dagelijks onderhoud

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Ben jij die projectleider die het een uitdaging vindt om, samen met jouw team, projecten te realiseren en succesvol af te ronden? Dan zoeken wij jou!

Projectleider

Je bent, samen met een team van medewerkers en ketenpartners, verantwoordelijk voor de realisatie van onze projecten. Het coachen en faciliteren van jouw team, een hoge kwaliteit van het werk, tevreden klanten en winstgevende projecten zijn je belangrijkste doelstellingen. Je houdt overzicht, zorgt dat de faciliteiten voor je team zijn georganiseerd en je biedt ondersteuning waar nodig.

Stel direct een vraag

Admir Jajetovic
bedrijfsleider productiebedrijf projecten

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben misschien op dit moment geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons je CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben wij op dit moment misschien geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons jouw CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel direct een vraag

Suzanne Speijers
HR adviseur