Hou je van automatiseren? Wij zoeken een ervaren HR Business Partner die een nieuw personeelsinformatiesysteem kiest en implementeert.

HR Business Partner (m/v, 24-28 u/pw)

In jouw rol als HR Business Partner ben je een sparringpartner voor directie en MT over alles op HR gebied. Je vertaalt strategische doelen vertalen naar tactische en operationele doelen. Jouw doel voor de komende jaren is de verdere ontwikkeling van cultuur en leiderschap binnen de organisatie. Je hebt een team dat bestaat uit een HR adviseur en een medewerker HR administratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een efficiënt en effectief opererende HR organisatie.

Stel direct een vraag

Ellert Janssen
algemeen directeur

Zoek jij een commerciële baan in het vastgoed waar techniek een grote rol speelt? Misschien is dìt ‘m!

Planontwikkelaar Groot Onderhoud en verduurzaming

Van Wijk Vastgoedonderhoud is op zoek naar een ervaren planontwikkelaar die met zijn/haar team zorgt voor het uitwerken van groot onderhoud- en verduurzamingsprojecten. De samenstelling van jouw team varieert en bestaat uit een planvoorbereider, calculator, inspecteur, ketenpartners en externe adviseurs. Als spin in ‘t web bewaak je de voortgang, engineering en financiële haalbaarheid van jouw projecten. Je staat in nauw contact met de klant en je bent in staat jouw plannen en de risico’s inhoudelijk toe te lichten. Daarbij heb je oog voor de eisen en wensen van externe betrokkenen (bijvoorbeeld welstand) en eindgebruikers.

Stel direct een vraag

Bas Hendrickx
hoofd bedrijfsbureau

Sollicitatieproces

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben misschien op dit moment geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons je CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben wij op dit moment misschien geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons jouw CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel direct een vraag

Suzanne Speijers
HR adviseur