Vanuit De Meern of Amsterdam zorg jij dat we goed voorbereid onderhoud aan verschillende wooncomplexen uitvoeren en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Een uitdagende, toekomstgerichte rol bij Van Wijk Vastgoedonderhoud, waarin je als planvoorbereider de regie pakt en ondersteuning krijgt van collega’s met jaren ervaring. Fulltime of voor bijvoorbeeld vier dagen per week, met een vast contract en een auto van de zaak.

Een uitdagende, toekomstgerichte rol waarbij je kunt bouwen op 90 jaar ervaring; zo kun je jouw baan als planvoorbereider bij Van Wijk Vastgoedonderhoud het beste omschrijven.

Planvoorbereider vastgoedonderhoud

Vanuit De Meern of Amsterdam zorg jij dat we goed voorbereid onderhoud aan verschillende wooncomplexen uitvoeren en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Een uitdagende, toekomstgerichte rol bij Van Wijk Vastgoedonderhoud, waarin je als planvoorbereider de regie pakt en ondersteuning krijgt van collega’s met jaren ervaring. Fulltime of voor bijvoorbeeld vier dagen per week, met een vast contract en een auto van de zaak.

Wat ga je doen?
Vanaf de initiatiefase ben je betrokken bij opdrachten van vooral woningcorporaties en andere professionele vastgoedeigenaren. Jij zorgt, samen met je collega’s, voor de uitwerking van de plannen die aan de basis staan van efficiënte onderhoudsprojecten. Variërend van regulier planmatig onderhoud tot verduurzaming. Van het ophalen van de klantvraag tot het uitwerken van een plan dat klaar is voor de uitvoering: jij initieert, stuurt aan en bewaakt het hele proces.

Je werkt in vaste klantteams voor maximaal drie klanten met wie je veel contact hebt. Dat betekent dat je de opdrachtgever goed leert kennen. Je bouwt aan een goed plan voor onderhoud, maar vooral ook aan een duurzame relatie met jouw opdrachtgevers. Om wat voor samenwerkingen het gaat? Denk aan bijv. de woningcorporaties Stadgenoot, Eigen Haard, Woongoed Zeist en Woonstad Rotterdam.

Wie zijn jouw collega’s?
Veel van je collega’s werken al lang voor Van Wijk Vastgoedonderhoud. De sfeer? Hier hangt het gevoel van een familiebedrijf. De lijnen zijn kort en ook buiten het werk komen we regelmatig samen, bijvoorbeeld voor een barbecue of een darttoernooi. In je klantteam werk je – afhankelijk van de grootte en complexiteit van de projecten – veel samen met onder meer de calculator, de planontwikkelaar én de opdrachtgever.

Dit ben jij
Jij spreekt de taal van klanten in de vastgoed- en onderhoudssector en kunt de vraag achter de vraag achterhalen. Dat doe je door je richting de klant als gelijkwaardige en deskundige gesprekspartner op te stellen. Je denkt oplossingsgericht, werkt zorgvuldig en gestructureerd, en kunt goed plannen en organiseren. Ook heb je een goed cijfermatig inzicht.

Wat jouw baan bij Van Wijk Vastgoedonderhoud zo interessant maakt? Je stapt op het juiste moment in. We hebben een stevige groeiambitie, jouw ideeën over de invulling zijn zeer welkom. Tegelijkertijd maken we werk van jouw groei, op een manier die bij je past. En kun je rekenen op de kennis en ervaring van je collega’s.

Voldoe je nog niet aan alle eisen, maar denk je dat de baan van planvoorbereider bij Van Wijk Vastgoedonderhoud echt iets voor jou is? Ook dan nodigen we je uit om te reageren.

Stel direct een vraag

Suzanne Speijers
HR adviseur

Ben jij sterk in het houden van overzicht, werk je gestructureerd en heb je een klantgerichte instelling? Reageer dan op deze uitdagende functie!

Binnendienst medewerker Dagelijks Onderhoud

Doel van de functie

Prettig wonen mogelijk maken voor iedereen. En huurders en woningcorporaties de juiste informatie voorzien en gericht advies geven bij vragen rondom onderhoud, reparaties en aanpassingen aan gebouwen. Daar zet jij je voor in als medewerker binnendienst dagelijks onderhoud op het kantoor van Van Wijk Vastgoedonderhoud in Amsterdam. Waarbij je samenwerkt met een sociaal team van betrokken collega’s.

Wat ga je doen?

Jij bent het aanspreekpunt voor huurders en de woningcorporaties waarvan wij de gebouwen onderhouden. Je luistert naar hen, verplaatst je in hun situatie en geeft uitleg en advies over de service- en onderhoudsmogelijkheden. Relevante informatie ter voorbereiding op uit te voeren werkzaamheden geef je door aan je collega’s in de buitendienst. Als binnendienstmedewerker heb je heel gevarieerd werk: van het behandelen van klantvragen en klachten tot het afstemmen van kpi’s met woningcorporaties en het factureren van uitgevoerde opdrachten. Zo draag je bij aan de tijdige en kwalitatieve uitvoering van het dagelijkse onderhoud en de tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun huurders.

Dit zijn je werkzaamheden:

·           Je behandelt reparatieverzoeken en informeert klanten over de geplande uitvoering.

·           Je instrueert je buitendienstcollega’s en eventueel onderaannemers over uit te voeren werkzaamheden.

·           Je signaleert mogelijke knelpunten en bespreekt die actief met de teamleider en uitvoerder van jouw afdeling.

·           Je behandelt klachten van klanten en huurders en overlegt daarbij met collega’s en opdrachtgevers over een passend antwoord.

·           Je hebt periodiek overleg met opdrachtgevers over de interne en externe kpi’s.

·           Je maakt opdrachtbonnen, meldt opdrachten gereed en stelt facturen op.

Wie zijn jouw collega’s?

Op de afdeling Dagelijks Onderhoud werken we met 28 collega’s voor de regio’s Utrecht en Amsterdam. We zetten ons in voor een goede kwaliteit van het vastgoedonderhoud en mooie bedrijfsresultaten door een goede dienstverlening aan onze klanten en huurders. Daarbij zijn we continu alert op kansen om efficiënter en effectiever te werken. Het delen van goede ideeën en het verkennen van nieuwe wegen juichen we toe. De meeste collega’s komen regelmatig op de diverse locaties van Van Wijk. Als binnendienstmedewerker werk je in principe vanuit Amsterdam. Je komt terecht in een hecht en enthousiast team, waarin iedereen iets over heeft voor de ander en betrokken is bij elkaar. Moet er aan het eind van de werkdag nog iets afgerond worden? Dan zetten we daar samen de schouders onder voordat we naar huis gaan.

Stel direct een vraag

Suzanne Speijers
HR adviseur