Vanuit De Meern of Amsterdam zorg jij dat we goed voorbereid onderhoud aan verschillende wooncomplexen uitvoeren en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Een uitdagende, toekomstgerichte rol bij Van Wijk Vastgoedonderhoud, waarin je als planvoorbereider de regie pakt en ondersteuning krijgt van collega’s met jaren ervaring. Fulltime of voor bijvoorbeeld vier dagen per week, met een vast contract en een auto van de zaak.

Een uitdagende, toekomstgerichte rol waarbij je kunt bouwen op 90 jaar ervaring; zo kun je jouw baan als planvoorbereider bij Van Wijk Vastgoedonderhoud het beste omschrijven.

Planvoorbereider vastgoedonderhoud

Vanuit De Meern of Amsterdam zorg jij dat we goed voorbereid onderhoud aan verschillende wooncomplexen uitvoeren en een duurzame relatie opbouwen met onze klanten. Een uitdagende, toekomstgerichte rol bij Van Wijk Vastgoedonderhoud, waarin je als planvoorbereider de regie pakt en ondersteuning krijgt van collega’s met jaren ervaring. Fulltime of voor bijvoorbeeld vier dagen per week, met een vast contract en een auto van de zaak.

Wat ga je doen?
Vanaf de initiatiefase ben je betrokken bij opdrachten van vooral woningcorporaties en andere professionele vastgoedeigenaren. Jij zorgt, samen met je collega’s, voor de uitwerking van de plannen die aan de basis staan van efficiënte onderhoudsprojecten. Variërend van regulier planmatig onderhoud tot verduurzaming. Van het ophalen van de klantvraag tot het uitwerken van een plan dat klaar is voor de uitvoering: jij initieert, stuurt aan en bewaakt het hele proces.

Je werkt in vaste klantteams voor maximaal drie klanten met wie je veel contact hebt. Dat betekent dat je de opdrachtgever goed leert kennen. Je bouwt aan een goed plan voor onderhoud, maar vooral ook aan een duurzame relatie met jouw opdrachtgevers. Om wat voor samenwerkingen het gaat? Denk aan bijv. de woningcorporaties Stadgenoot, Eigen Haard, Woongoed Zeist en Woonstad Rotterdam.

Wie zijn jouw collega’s?
Veel van je collega’s werken al lang voor Van Wijk Vastgoedonderhoud. De sfeer? Hier hangt het gevoel van een familiebedrijf. De lijnen zijn kort en ook buiten het werk komen we regelmatig samen, bijvoorbeeld voor een barbecue of een darttoernooi. In je klantteam werk je – afhankelijk van de grootte en complexiteit van de projecten – veel samen met onder meer de calculator, de planontwikkelaar én de opdrachtgever.

Dit ben jij
Jij spreekt de taal van klanten in de vastgoed- en onderhoudssector en kunt de vraag achter de vraag achterhalen. Dat doe je door je richting de klant als gelijkwaardige en deskundige gesprekspartner op te stellen. Je denkt oplossingsgericht, werkt zorgvuldig en gestructureerd, en kunt goed plannen en organiseren. Ook heb je een goed cijfermatig inzicht.

Wat jouw baan bij Van Wijk Vastgoedonderhoud zo interessant maakt? Je stapt op het juiste moment in. We hebben een stevige groeiambitie, jouw ideeën over de invulling zijn zeer welkom. Tegelijkertijd maken we werk van jouw groei, op een manier die bij je past. En kun je rekenen op de kennis en ervaring van je collega’s.

Voldoe je nog niet aan alle eisen, maar denk je dat de baan van planvoorbereider bij Van Wijk Vastgoedonderhoud echt iets voor jou is? Ook dan nodigen we je uit om te reageren.

Stel direct een vraag

Dorien Westland
HR Business Partner

Het ontwikkelen en implementeren van onze strategie en bouwen aan een HR-strategie die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen?  Zowel op strategisch als operationeel niveau werken aan mooie HR thema’s?

Ben jij sterk in cultuurontwikkeling en performance management?

Doel van de functie

Als HR Manager speel jij een belangrijke rol bij het ontwikkelen en implementeren van onze strategie en bouw je aan een HR-strategie die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen van Van Wijkvastgoedonderhoud.

 

Wat ga je doen?

Je adviseert en ondersteunt de directie en het MT bij het realiseren van de organisatiedoelstellingen vanuit jouw HR-expertise. Je bent een volwaardig en betrouwbare gesprekpartner voor het management. Je begrijpt de strategie en kunt dit vertalen naar concrete doelstellingen en acties voor HR. Je houdt het management scherp door kritische vragen te stellen en durft te spiegelen. Je zorgt ervoor dat de belangen van de organisatie en de medewerkers in evenwicht zijn. Op tactisch/operationeel vlak ben je de gesprekpartner voor de leidinggevenden en ga je het gesprek aan over de uitdagingen waarvoor zij binnen hun team staan.

Je taken zijn uiteenlopend van verder uitwerken van de recruitmentstrategie tot het up-to-date houden van het functiehuis en het implementeren van een bijpassende salarishuis. Samen met onze marketingspecialist bouw je verder aan een sterk werkgeversmerk.  Verder staan op de HR-agenda organisatie – en cultuur ontwikkeling en het opzetten van persoonlijke ontwikkelingsplannen. Verder geef je advies op het gebied Verzuim en Arbo, je neemt de leiding in acties vanuit het MTO, individuele casuïstiek en schakelt met de OR. Dit alles hoef je niet alleen te doen, je werkt samen met een HR-adviseur en een HR-medewerker. Je draagt verantwoording af aan de Algemeen Directeur.

Je werkt veel samen met de directie en middenmanagement, waar je zelf ook onderdeel van zal worden.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Zin in een mooie toekomst als HR-Manager? Solliciteer direct! Stuur je cv en motivatie naar Dorien Westland (werkenbij@vanwijkvgo.nl). Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel mij dan! 06-11236640.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stel direct een vraag

Dorien Westland
HR Business Partner

Ben jij die projectleider die het een uitdaging vindt om, samen met jouw team, projecten te realiseren en succesvol af te ronden? Dan zoeken wij jou!

Projectleider

Je bent, samen met een team van medewerkers en ketenpartners, verantwoordelijk voor de realisatie van onze projecten. Het coachen en faciliteren van jouw team, een hoge kwaliteit van het werk, tevreden klanten en winstgevende projecten zijn je belangrijkste doelstellingen. Je houdt overzicht, zorgt dat de faciliteiten voor je team zijn georganiseerd en je biedt ondersteuning waar nodig.

Stel direct een vraag

Admir Jajetovic
bedrijfsleider productiebedrijf projecten

Waarom werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben misschien op dit moment geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons je CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben wij op dit moment misschien geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons jouw CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel direct een vraag

Dorien Westland
HR Business Partner