Je bent een échte vakman. Je voert zelfstandig en efficiënt schilderwerkzaamheden en aanverwante werkzaamheden uit.

Schilder Planmatig Onderhoud

Doel van de functie

Als schilder planmatig onderhoud voer je zelfstandig en efficiënt schilderwerkzaamheden en aanverwante werkzaamheden uit. Dit doe je volgens de geldende eisen of eventueel beschikbaar bestek, tekening en/of werkomschrijving.

Dit doe je bij Van Wijk

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van verschillende schildertechnische werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor de aanvoer en afvoer van eigen materialen en het laten verwerken van afval en ongebruikt materiaal. Hierbij houd je rekening met het milieu en duurzaamheidsvoorschriften. Veiligheid staat altijd voorop. Niet alleen jouw eigen veiligheid, maar ook die van collega’s. Er wordt dan ook verwacht dat je bij onverantwoord gedrag en onveilig gebruik van pbm’s, elkaar aanspreekt. Dit wordt doorgegeven aan de leidinggevende of bedrijfsleiding. Als vakman maak je deel uit van een ploeg en werk je samen aan een project. Daarmee ben je ook mede verantwoordelijk voor het plezier wat wordt beleefd op het werk. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor bewoners en opdrachtgevers. Je bent dus verantwoordelijk voor de uitstraling van ons bedrijf. Vragen die je zelf niet kunt beantwoorden, speel je door naar de direct leidinggevende.

Jouw werk als Schilder Planmatig Onderhoud in hoofdlijnen:

  • Het voorbehandelen van ondergrond, aanbrengen van grond en hechtlagen en de afwerking.
  • Kleine houtrotreparaties, muur of betonreparaties, kitwerkzaamheden, impregneren, hoge druk reiniging en het verrichten van spuitwerkzaamheden.
  • Urenregistratie en het invullen van alle gevraagde formulieren. Dit is projectafhankelijk.
  • De uitstraling van de bouwplaats en keet. In groepsverband zorgen jullie dat de werkomgeving schoon is.
  • Aandragen van verbetervoorstellen met betrekking tot de werkmethode en -omstandigheden.
  • Tijdig aanvragen vervanging van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en overige PBM’s.

Dit neem je mee naar Van Wijk

Je bent een vakman. Bij het starten van de werkzaamheden krijg je werkopdrachten van jouw direct leidinggevende, waarna je deze zelfstandig uitvoert. Het gebruik van middelen en tijd weet je zelf goed in te schatten. Als schilder planmatig onderhoud ga je zorgvuldig om met gereedschap en het onderhoud hiervan, machines, klimmateriaal en bedrijfskleding. Je houdt je aan de binnen de vestigingen geldende werktijden en werkt (verplicht) mee aan veiligheidsonderricht georganiseerd door het bedrijf.

Werken bij Van Wijk Vastgoedonderhoud betekent:

Meer dan 90 jaar ervaring in totaalonderhoud van vastgoed. Klanten waarderen ons omdat we échte vakmensen zijn. Wij geven doordacht advies en gaan op een fijne manier om met bewoners en gebruikers van het vastgoed. Dit doen wij ook met onze eigen mensen. Lange dienstverbanden komen regelmatig voor. Zo hebben we onlangs afscheid genomen van een collega na 50 jaar dienstverband! Binnen Van Wijk vind je dus niet alleen jarenlange ervaring, maar ook collega’s die het fijn vinden om hier te werken. Er hangt hier echt het gevoel van een familiebedrijf. Benieuwd naar jouw collega’s? Lees hier de verhalen van onze Van Wijkers.

Zin in een mooie toekomst als Schilder Planmatig Onderhoud? Solliciteer direct!

Stuur je cv en motivatie naar werkenbij@vanwijkvgo.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel dan met onze HR-afdeling:  088 ‑ 999 5126.

 

Stel direct een vraag

Suzanne Speijers
HR adviseur

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben misschien op dit moment geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons je CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie

Van Wijk staat open voor nieuw talent. Als je denkt dat jij bij ons op je plek bent, maken we graag kennis. Ook al hebben wij op dit moment misschien geen perfect passende vacature. Trek de stoute schoenen aan en stuur ons jouw CV en vertel waarom je graag bij Van Wijk wil komen werken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel direct een vraag

Suzanne Speijers
HR adviseur